servicii

RECICLARE PALETI DIN LEMN
COLECTARE | SORTARE | REPARATII | INCHIRIERE
PALETI SI EUROPALETI

RECICLARE PALETI DIN LEMN, COLECTARE SI RECICLARE DESEURI NEPERICULOASE

Colectam deseurile din lemn de la generatori, preluam sarcinile de gestionare si raportarile catre mediu
ale deseurilor din lemn, oferind trasabilitatea documentelor.
Reconditionam ambalajele din lemn de orice fel valorificandu-le inapoi pe piata.
Cautam beneficiari pentru celelate produse reciclate cum ar fi: hartie, carton, plastic, metale, etc…


COLECTARE DESEURI
AMBALAJE DIN LEMN


Colectarea deseurilor din lemn ( paleti deteriorati, lazi, cutii, rame pliabile, etc) se face cu camioane ce provin din surse proprii si sunt dotate cu lift hidraulic pentru a facilita incarcarea cat mai usoara si rapida in locurile unde nu exista motostivuitor.
Colectarea deseurilor nepericuloase se face de la persoane juridice (firme producatoare de astfel de deseuri), ulterior vor fi reciclate si valorificate prin firme specializate si autorizate (inclusiv export)…

SORTARE SI RECICLARE
DESEURI DIN LEMN


Sortarea deseurilor se face doar in locurile special amenajate, fiind puse pe categorii de deseuri angajatii nostri sunt bine instruiti pentru a manevra si a se ocupa de operatiunea de sortare si reciclare in conformitate cu prevederile legale.
Cantitatea de deşeu obtinuta in urma dezmembrarii intra intr-un proces de sortare pe dimensiuni şi calitate.
Materia prima rezultata in urma sortarii trece prin operatii specifice, respectiv prelucrare, tratare (igienizare) şi pregatire-debitare, recalibrare pentru fabricarea de produse noi;
Lemnul umed este pregatit pentru uscare şi tratare ISPM 15 catre societati autorizate. Pe baza contractelor ferme, dupa uscare şi sterilizare se reia operatia de debitare.
Calupii de lemn (butucii) sunt sortati pe dimensiuni şi aranjati in containere speciale;
Scandura debitata (materia prima) este introdusa in hala de productie pentru fabricarea ambalajelor din lemn (europaleti si paleti de diferite calitati şi marimi, boxpaleti de diferite categorii, lazi industriale, cutii, rame pliabile pentru paleti, cutii, lazi, cofraje, mobilier de gradina/ terasa, garduri, etc.).

VALORIFICARE R3 PALETI SI EUROPALETI


Eco Silvania SRL colecteaza orice tip de Paleti, Europaleti, Paleti Non Euro, precum si alte ambalaje din lemn (cutii, rame pliabile, capace, etc.). Colectarea paletilor de lemn uzati si a deseurilor din lemn se realizeaza conform legislatiei de mediu. Suntem autorizati ca reciclator final R3 pentru ambalaje de lemn, de asemenea suntem inregistrati la Ministerul Economiei ca operator autorizat, putand oferi si servicii de reciclare in vederea indeplinirii obiectivelor de reciclare obligatorii stabilite de Mediu, prin societatea noastra.

REPARATII PALETI
SI EUROPALETI


Efectuam reparatii pentru toate tipurile de paleti din lemn, respectand standardele tehnice in vigoare. Acest serviciu include ridicarea paletilor, repararea lor si reuturnarea in cel mai scurt timp (va putem oferi la schimb paleti gata reparati). Paletii care nu pot fi reparati pot fi achizitionati de catre societatea noastra. Detinem licenta de reparatie EUR.

INCHIRIERE PALETI SI EUROPALETI


Prin folosirea serviciului de inchiriere, firma dumneavoastra beneficaza de avantaje, reducand in acest fel costurile atat in ceea ce priveste costul paletului cat si din punct de vedere ecologic.

TRATAMENTE
ISPM 15


Tratamentul termic presupune tratarea lemnului (sub forma bruta, semifinita sau finita) la temperaturi mai mari de 56°C in inima lemnului timp de minim 30 minute, avand ca si rezultat principal eliminarea daunatorilor din lemn. In functie de dimensiunile si esenta lemnului tratat, precum si de durata si temperatura la care este expus, poate fi realizata si uscarea acestuia. Tratamentul termic al paletilor si lemnul pentru ambalaje se realizeaza conform IPPC ISPM-15 FAO (International Standard for Phytosanitary Measures). Societatea noastra este autorizata pe acest standard de catre Autoritatea Nationala Fitosanitara, avand eliberat si codul unic. Astfel, putem elibera si CERTIFICAT DE TRATAMENT TERMIC

TRANSPORT DESEURI DIN LEMN


Societatea noastra poate asigura transportul la solicitarea clientului. In functie de cantitatea comandata, precum si distanta pana la beneficiar, pretul transportului poate fi inclus. Pe raza localitatii Oradea transportul este gratuit.

EUROPALETI SI PALETI DIN LEMN


Europaletii sunt produsi conform standardului UIC-435, conform standardelor de debitare, fabricare si tartare termica. Dimensiunile europaletilor standard sunt:

EUR 1 – 800×1200 mm, cel mai utilizat

EUR 2 – 1200×1000 mm

EUR 3 – 1000×1200 mm

EUR 6 – 600×800 mm, aceste dimensiuni fiind mai putini utilizate.

Dimensiunile europaletilor au fost standardizate in functie de mijloacele de transport in vederea eficientizarii volumului de transport al marfurilor.

In cazul in care paletii nu sunt licentiate EPAL sau UIC, acestia sunt paleti noneuro, avand aceleasi dimensiuni standard dar cu dimensiunile elementilor diferite.

Societatea noastra comercializeaza atat paleti noi cat si second hand.

COLECTARE DESEURI LEMN


colectare ambalaje lemn …

RECICLARE PALETI DIN LEMN


reciclare paleti lemn …

EUROPALETI – PALETI LEMN


europaleti…

REPARATII
PALETI DIN LEMN


reparatii paleti lemn …

SORTARE
PALETI LEMN


sortare paleti lemn …

TRATAMENT LEMN
ISPM 15


tratament lemn ispm15 …

▶  Colectarea Deseurilor de Ambalaje din Lemn
▶  Sortarea si reciclarea Deseurilor de Lemn.
▶  Valorificare si Reciclare (Trasabilitate).


Telefon: 0770 911 527

Copyright © 2021 ECO SILVANIA
All Rights Reserved

Furnizor de paleti si europaleti

▶  Reparatii Paleti si Europaleti
▶  Inchiriere Paleti si Europaleti
▶  Tratament ISPM 15
▶  Asiguram transportul

web design by mediacodeserv
×